ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Τεχνοδομή

Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρεία ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ ΜΟΝ/ΠΗ ΙΚΕ, με 22 χρόνια εμπειρία και διαρκή εξέλιξη στη μελέτη-σχεδίαση κτιρίου, στην κατασκευή στέγης και πέργκολας, στην ανακαίνιση – είτε ολική είτε μερική –, στην κατασκευή επίπλων κουζίνας, στην μόνωση, στην θερμοπρόσοψη, στην διαμόρφωση εξωτερικού χώρου και στην κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων, αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές του χώρου.
Με πλήρες εξειδικευμένα συνεργεία, τα οποία αποτελούνται από μηχανικούς, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, πλακάδες, ελαιοχρωματιστές κλπ., είναι σε θέση να φέρει εις πέρας στον απόλυτο βαθμό το εκάστοτε έργο.

Με γνώμονα τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας σας προτείνουμε έξυπνες, πρακτικές και οικονομικές λύσεις. Ο επαγγελματισμός, η υπευθυνότητα, η ποιότητα και το πάθος είναι τα χαρακτηριστικά που οφείλονται στην πολυετή εμπειρία στον χώρο. Ο σεβασμός προς τον εκάστοτε πελάτη μας και ως προς τον εκάστοτε χώρο του πελάτη μας είναι το Α και το Ω για την εταιρεία μας. Οι εργασίες πραγματοποιούνται βάσει χρονοδιαγράμματος, το οποίο ορίζουμε πριν την έναρξη του εκάστοτε έργου. Η δυνατότητα έκδοσης σχεδίου 3D προσφέρει ολοκληρωμένη εικόνα του εκάστοτε έργου. Επιπλέον, σας εξοικονομεί χρόνο και κόστος, καθώς έρχεστε σε επαφή μόνο με έναν άνθρωπο, τον υπεύθυνο μας. Το γραφείο της εταιρείας μας εδρεύει στην Νέα Ερυθραία και πιο συγκεκριμένα Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’19, είσοδος επί Κώστα Βάρναλη.

Ολοκληρώστε το επόμενο έργο σας!

Επιπλέον

στα πλαίσια της διεύρυνσης των εργασιών που σας προσφέρουμε, αναλαμβάνουμε με γνώση και συνέπεια τις παρακάτω εργασίες:

- Μεταλλικές Κατασκευές
- Υδραυλικές εργασίες
- Ηλεκτρολογικές εργασίες
- Ξυλουργικές Εργασίες
- Ειδικές Κατασκευές
- Πτυσσόμενα Κρύσταλλα
- Πλακοποιία
- Ειδικές Κατασκευές
- Μονώσεις Ταρατσών
- Θερμοπρόσοψη
- Κουφώματα Αλουμινίου

Καλέστε μας